AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαΐ 2013

Διαμάχη για την εικόνα του λιμανιού


Εικόνες του λιμανιού της Σάμου και σχόλια για την κακή κατάστασή του και την αδυναμία του να υποδεχτεί επαρκώς κρουαζιερόπλοια και άλλα σκάφη αναψυχής φέτος το καλοκαίρι δημοσιοποίησε ο ναυτιλιακός πράκτορας Νίκος Κατρακάζος. Εξαπέλυσε βολές κατά του Πρόεδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλη Μαυρέλου, ο οποίος και του απάντησε.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρακάζο, το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένας έντονος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν φέτος στο νησί.

«Προβληματισμός που ενώ αγγίζει τους πολίτες και τους επαγγελματίες, δε φαίνεται να αφορά τους υπεύθυνους, δηλαδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο.

Σημερινές φωτογραφίες  από το λιμάνι της Σάμου, ελάχιστες μέρες πριν την άφιξη των πλοίων, δείχνουν με το καλύτερο τρόπο την προετοιμασία.


Θλίψη. Απέραντη θλίψη και αγανάκτηση γιατί κόπος και εργασία χρόνων κινδυνεύει από την ανικανότητα κάποιων να χαθεί.

Ελπίζω τα όργανα της πολιτείας -και αναφέρομαι στις Λιμενικές Αρχές αλλά και στις Εισαγγελικές- να κάνουν τα αυτονόητα, έστω και τώρα που είναι η ύστατη στιγμή
», αναφέρει ο κ. Κατρακάζος.

Απαντώντας του, μέσω του ραδιοσταθμού «Σάμος FM 97,3», ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου Μανώλης Μαυρέλος απέδωσε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες την αργοπορία επίλυσης των προβλημάτων.

Τόνισε ότι τα απαραίτητα υλικά για τη βελτίωση των έργων υποδομής του λιμανιού έχουν παραγγελθεί και αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, υποσχόμενος ότι «στις επόμενες δέκα μέρες τα προβλήματα στο λιμάνι Βαθέος θα έχουν αποκατασταθεί».