AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Μαΐ 2013

Σημαντικά θέματα στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου


Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, συνέρχεται σε δημόσια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου. Σημαντικά θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, μεταξύ των 37 θεμάτων που έχουν προγραμματιστεί, αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στο ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού, η προγραμματική σύμβαση  των Δήμων Σάμου και Χίου για την ανάθεση σε ιδιωτικό αερομεταφορέα της εκτέλεσης έκτακτων ναυλωμένων πτήσεων στη γραμμή Αθήνα-Χίος-Σάμος-Αθήνα σε μία πτήση, καθώς και η μεταφορά των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. Σάμου στη Σύρο.

Θα παρουσιαστεί, επίσης, το σχέδιο αντιπυρικής προστασίας για το φετινό καλοκαίρι, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων επί της πλατείας Πυθαγόρα, αλλά και για την αναπροσαρμογή των τελών αιγιαλού και παραλίας.

Θα τεθεί υπό συζήτηση, τέλος, η χορήγηση παράτασης εκτέλεσης διάφορων έργων υποδομής (αποχετευτικό δίκτυο κλπ) και η πορεία υλοποίησης άλλων, καθώς και η έγκριση του καταστατικού για την ίδρυση δημοτικής τράπεζας αίματος.