AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαΐ 2013

Συγκαλείται εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο


Σε νέα συνεδρίαση συνέρχεται τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, με συνολικά 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ άλλων, εξ αναβολής έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί η προγραμματική σύμβαση των Δήμων Σάμου και Χίου για την ανάθεση σε ιδιωτικό αερομεταφορέα της εκτέλεσης έκτακτων ναυλωμένων πτήσεων στη γραμμή Αθήνα-Χίος-Σάμος-Αθήνα σε μία πτήση.

Επί τάπητος θα τεθεί και η παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων επί της πλατείας Πυθαγόρα, η αναπροσαρμογή τελών αιγιαλού και παραλίας, η παράταση μείωσης μισθωμάτων ακινήτων του Δήμου, η παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας προς τρίτους με τη διαδικασία της δημοπρασίας και η χορήγηση παράτασης εκτέλεσης έργων και η έγκριση εκτέλεσης άλλων.

Επίσης, η κάλυψη δαπάνης φιλοξενίας κλιμακίου ιατρών για δωρεάν εξέταση κατοίκων της Σάμου, η συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Κοκκαρίου, η έγκριση του καταστατικού για τη δημιουργία δημοτικής τράπεζας αίματος, καθώς και το αίτημα εταιρίας για χορήγηση άδειας για εκτέλεση  διαδρομής τουριστικού τρένου στο Βαθύ και το Πυθαγόρειο.