AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2013

Η επίσημη ανακοίνωση των δρομολογίων του «Νήσος Μύκονος»


Μετά και τις προαναγγελίες των θερινών δρομολογίων της για το «Νήσος Μύκονος» από και προς Καρλόβασι μέσα από την ιστοσελίδα της, σήμερα με ανακοίνωσή της η Hellenic Seaways γνωστοποιεί και επισήμως το πρόγραμμα των αναχωρήσεων του πλοίου της από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Ικαρία και Σάμο.

Όπως έχει ήδη αναφέρει και το MY SAMOS BLOG, από 14 Ιουνίου ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια της Hellenic Seaways με το «Νήσος Μύκονος», που θα αναχωρεί καθημερινά στις 8:05 το πρωί από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο και Καρλόβασι.

Το πλοίο, που ναυπηγήθηκε το 2005, θα φτάνει στη Σύρο από Πειραιά σε 3 ώρες και 25 λεπτά, στη συνέχεια στη Μύκονο σε λιγότερο από 1 ώρα και στον Εύδηλο σε περίπου 2 ώρες, ενώ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα συνεχίζει για Καρλόβασι όπου θα φτάνει 1 ώρα αργότερα.

Αντίστοιχα, θα αναχωρεί καθημερινά από Εύδηλο (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 18:25 και Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 16:00) και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 16:55 από Καρλόβασι.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια του «Νήσος Μύκονος»:

Κάντε κλικ στο πρόγραμμα για μεγέθυνση