AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Σεπ 2016

Τουριστική προβολή της Σάμου από Ολλανδέζα blogger

Φωτογραφία από το blog www.budgetproof.nl

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το ταξίδι εξοικείωσης (press trip) της Ολλανδής blogger, Marloes van Straaten, στη Σάμο.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Ε.Ο.Τ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Τμήμα Περιφερειακής Ενότητας Σάμου) που κατάρτισε το πρόγραμμα επισκέψεων.

Το blog της, www.budgetproof.nl, με 15.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, απευθύνεται σε γυναίκες από 20-30 ετών, που αγαπούν τα ταξίδια και τη μόδα.

Η blogger επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της Σάμου, καθώς επίσης και άλλες περιχοές του νησιού που ανταποκρίνονται στο ύφος και στα ενδιαφέροντά της.

Συμμετείχε επίσης, σε picnic boat trip, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Hellas.    

Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης του Γραφείου ΕΟΤ-Κάτω Χωρών "100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς", σε συνεργασία με τον TUI, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στην Ελλάδα, που προσφέρει τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες. 

Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.ilovegriekenland.nl, η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.