AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουν 2018

Μαθητικές εκδηλώσεις για την ειρήνη στις 20-21/6 στη Σάμο


Η Πανσαμιακή Επιτροπή Σάμου διοργανώνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου στην πόλη της Σάμου εκδήλωση που περιλαμβάνει έκθεση μαθητικών έργων, θέατρο και τραγούδι, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε) για το 2018. Ανάλογη εκδήλωση θα διοργανωθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου και στο Καρλόβασι.

Η εκδήλωση στην πόλη της Σάμου θα αρχίσει στις 7 μ.μ στην αυλή της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου στην παραλιακή λεωφόρο (λίγο μετά την κεντρική πλατεία).

Εκεί θα εκτεθούν τα έργα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων που πήραν μέρος, στην δραστηριότητα της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Παράλληλα τα έργα θα παρουσιαστούν και οπτικοποιημένα με προβολή βίντεο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το επίκαιρο αντιπολεμικό θεατρικό του Σταύρου Κουτράκη από 9μελή θεατρική ομάδα της Επιτροπής Ειρήνης, ενώ μικρή παιδική χορωδία με την μουσική συνοδεία της Νανάς Νικολάου θα τραγουδήσει τραγούδια της Ειρήνης.

Στους μαθητές που συμμετείχαν στην καλλιτεχνική – λογοτεχνική δημιουργία θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε).

Η εκδήλωση στο Καρλόβασι θα αρχίσει στις 7 μ.μ στην αίθουσα του δήμου.

Θα περιλαμβάνει την προβολή ταινίας που γύρισαν οι μαθητές του Λυκείου Καρλοβάσου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com