AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Ιουν 2018

Η Σάμος στο επίσημο περιοδικό της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot!


Τη δυνατότητα να μάθουν για τις ομορφιές της Σάμου έχουν από τον Μάιο εκατομμύρια επιβάτες της μεγάλης ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot, καθώς το νησί προβάλλεται τουριστικά στο επίσημο περιοδικό που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της!

Στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Julia Smirnova αναφέρονται στοιχεία για τις παραλίες, την ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Σάμου, τα καταπράσινα τοπία της και τις δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει το νησί του Πυθαγόρα.

Σύμφωνα με την τοπική Περιφερειακή Ενότητα, το δημοσίευμα - στο οποίο προβάλλεται και η γειτονική Χίος - "αποτελεί μια σημαντική προβολή των νησιών μας στη ρωσική αγορά, δεδομένου ότι μερίδα ρώσων τουριστών αναζητά νέους προορισμούς για τις διακοπές της. Το ρεπορτάζ αυτό είναι αποτέλεσμα του εντατικού προγράμματος φιλοξενιών που υλοποιήθηκε το 2017 από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα της φιλοξενίας σε Σάμο και Χίο έξι Ρώσων δημοσιογράφων και blogger, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρωσίας".

Δείτε τις σελίδες του ρεπορτάζ στα ρώσικα με τις φωτογραφίες από τη Σάμο!



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com