AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Ιουν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η φιέστα της ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού!

Φωτογραφίες: Σταθούλα Σουραφή

Την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και του πρωταθλήματος υποδομής για την περίοδο 2017-2018 γιόρτασε το Σάββατο η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου-Πανσαμιακού, κατά την απονομή των τροπαίων από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Σάμου.
 
Αθλητές και στελέχη της αντρικής ομάδας, που προπονεί ο Κώστας Βούρος, πανηγύρισαν την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων, όπως και του κυπέλλου υποδομής (πρώην παιδικού), υπό το βλέμμα και το χειροκρότημα των οικογενειών τους.
 
Των απονομών - από τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου Νίκο Βακάλη - προηγήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του αντρικού και του τμήματος υποδομής, ενώ στο τέλος στήθηκε γιορτή για όλα τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

Μέσω Facebook, οι άνθρωποι της ομάδας δεν παρέλειψαν να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους:
 
"Σήμερα φτάσαμε στο τέλος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μια περίοδος που ήταν ότι καλύτερο όσον αφορά σε συγκομιδή τίτλων. Πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και πρωτάθλημα στο υποδομής (πρώην παιδικό). Και από πίσω να έρχονται αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από τα τμήματα ακαδημιών που θα επανδρώσουν τις μεγαλύτερες ομάδες. Επίσης η ομάδα μας έδωσε και δύο παιχνίδια στο κύπελλο ερασιτεχνών με ομάδες εκτός Σάμου. Φέτος είχαμε την τύχη στην ομάδα μας να βρίσκονται παίκτες πρώτα με ήθος, συνεργάσιμοι και μετά πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.
 
Στη σημερινή φιέστα απόντες ήταν αξιόλογα στελέχη της ομάδας πού όλη τη χρονιά έδωσαν τα πάντα, αλλά διάφορες υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να είναι μαζί μας. Σταύρο Χατζηπαναγιώτη, Αλέξανδρε Λυγνέ, Νίκο Παρθένη, σας ευχαριστούμε για όλα.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες των τμημάτων μας, για το υπέροχο ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Ομάδες να τις πιείς στο ποτήρι. Ακόμα και στα δύσκολα, έκαναν τα πάντα για να σηκώσουν το κεφάλι και να προχωρήσουν μπροστά. Ήταν οι κυρίαρχοι ακόμα και των εαυτών τους.
 
Ευχαριστούμε όλο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλους αυτούς που ήταν κοντά στις ομάδες μας, που φρόντιζαν τα πάντα. Οι αφανείς εργάτες. Όλα ήταν σχεδιασμένα στο χαρτί, μετά από συζητήσεις. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
 
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Ήταν το οικονομικό οξυγόνο μας. Χωρίς αυτούς θα περνάγαμε πολύ δύσκολα, αλλά η αγάπη τους για την ομάδα, τους κράτησε κοντά μας.
 
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Στην ομάδα μας πρώτα προπονείται ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού και μετά το σώμα του.
 
Τέλος αξίζει κι ένα μεγάλο μπράβο στο Δ.Σ της ομάδας. Ήταν εκεί πάντα τη στιγμή που έπρεπε να επέμβει και να δώσει λύσεις. Μέσα από τη χαρά όλων των τμημάτων πήρε χαρά και όλο το Δ.Σ. Πήραν χαρά και οι άνθρωποι που προσφέρουν στην ομάδα, χωρίς να φαίνονται.
 
Η φετινή αγωνιστική περίοδο θα χαραχθεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Γιατί υπήρξαν παιδιά, πραγματικά παιδιά, που κατέκτησαν τρία κύπελλα και αμέτρητες εμπειρίες. Είναι το μέλλον μας.
 
Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο που μας τίμησε με την παρουσία του, όπως και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκο Βακάλη καθώς και το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.
 
Σας ευχαριστούμε όλους. Να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μας θα μεγαλώσει και θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Κλείνοντας θα χρησιμοποιήσουμε δύο στίχους από ένα τραγούδι που λένε οι μικροί μας ποδοσφαιριστές… «Η Ένωση μας τρέλανε και δεν υπάρχει άλλη»…
 
Καλό καλοκαίρι".
 
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη φιέστα της ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού, που απαθανάτισε η Σταθούλα Σουραφή!
 






























 
Φωτογραφίες: Σταθούλα Σουραφή

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com