AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουν 2018

Εκδηλώσεις του "Φάρου" για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών


Σειρά εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών οργανώνει ο "Φάρος", το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.
 
Πιο αναλυτικά, με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, προγραμμάτισε:
 
-Τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιουνίου θα φιλοξενήσει μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καταπολέμησης των Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥΚΑΝΑ), στο πλαίσιο δικτύωσης του "Φάρου" με αντίστοιχους φορείς. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρασχεθεί εκπαίδευση στην ομάδα των Κυπρίων από την επιστημονική ομάδα του "Φάρου".
 
-Την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Καρλόβασι θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη του δήμου Σάμου, εκδήλωση με τίτλο "Γνωρίζω τον τόπο μου, δυναμώνω τις ρίζες μου".
 
Περιλαμβάνει:
 
- Ξενάγηση από τον φιλόλογο Δημήτρη Θρασυβούλου στο Μουσείο Βυρσοδεψίας (Καρλόβασι), από 6-7.30μμ.
 
- Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα "Στα χνάρια της συλλογικής μας μνήμης" στον χώρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από τα στελέχη του "Φάρου", από 8-9.30μμ.
 
Η συγκεκριμένη δράση είναι η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα έχουν ως στόχο τη γνωριμία με την ιστορία του τόπου μας μέσα από αφηγήσεις, μαρτυρίες, ξεναγήσεις σε διάφορα κτίρια ή μέρη του νησιού μας.

- Την Τρίτη 26 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας, σε συνεργασία με την ομάδα "Χιλιοδέντρι" παιδική θεατρική παράσταση, με τίτλο "Η φάρμα του Διαδικτύου", για παιδιά 4-12 ετών, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στο Βαθύ.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com