AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Ιουλ 2018

Παρουσίαση νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Γρ. Αζαριάδη στη Σάμο στις 7/7

 
Το νέο βιβλίο του "Σκοτεινός Λαβύρινθος" παρουσιάζει στη Σάμο ο Γρηγόρης Αζαριάδης, ένας εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα συγγραφέων αστυνομικού μυθιστορήματος.
 
Την εκδήλωση οργανώνουν το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 8μμ στη Βιβλιοθήκη Σάμου, οι Εκδόσεις "Μεταίχμιο", η Βιβλιοθήκη Σάμου, ο Αθλητικός Σύλλογος "Κούρος" και το Κέντρο Τύπου "Press & Snack".
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο γιατρός Χρήστος Καζάζης και η συγγραφέας Έλενα Χουσνή.
 
Πρόκειται για ένα νουάρ αστυνομικό μυθιστόρημα που ξετυλίγεται σαν πορεία σε λαβύρινθο, φωτογραφίζοντας μια διαφορετική όψη του υποκόσμου.
 
"24 Σεπτέμβρη 2014. Σ’ ένα απομονωμένο αγρόκτημα έξω από τον Μαραθώνα, η αστυνομία ανακαλύπτει τα πέντε πτώματα της οικογένειας Μαυρονικόλα. Παντού γύρω αίμα... Πολύ αίμα. Το σκηνικό της αποτρόπαιης δολοφονίας παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές. Για ποιο λόγο όμως κάποιος να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο για μια συνηθισμένη οικογένεια; Η αστυνόμος Τρύπη και η πρώτη ομάδα ερευνών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής αποδύονται σ’ έναν απεγνωσμένο αγώνα για να εξιχνιάσουν το σκοτεινό, μυστηριώδες έγκλημα. Κι από τη στιγμή που διαπιστώνουν ότι η θυγατέρα του Μαυρονικόλα είναι ακόμη ζωντανή, συνειδητοποιούν ότι πρέπει να εντοπίσουν το ταχύτερο δυνατό ποιος κρύβεται πίσω από την εφιαλτική ομαδική δολοφονία. Σ’ ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο περιβάλλον, όπου διεφθαρμένοι επιχειρηματίες με απόλυτα νόμιμες επιχειρήσεις, μπράβοι, ενδιάμεσοι και επαγγελματίες εκτελεστές κινούνται στο σκοτάδι, ακολουθώντας πιστά τους σκληρούς νόμους της νύχτας, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και το έδαφος μοιάζει με κινούμενη άμμο...".
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com