AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουλ 2018

Ανοιχτό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ SIMF το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου θα είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια του 7ου Summer Island Movie Festival (SIMF) που διοργανώνεται από τη Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου και θα διεξαχθεί στο προαύλιο της πρώην Μαυρογένειου Σχολής στο Μαλαγάρι από το Σάββατο 21 Ιουλίου έως και την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Στο παντοπωλείο θα παρέχεται τις συγκεκριμένες μέρες, από τις 20:30 έως τις 22:00, ενημέρωση για τους τρόπους με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να ενισχύσουν το έργο του παντοπωλείου.

Επίσης το παντοπωλείο θα δέχεται τις προσφορές του κοινού, κυρίως σε τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, λάδι, ζυμαρικά, ρύζι κτλ). 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εντάσσεται στο δίκτυο πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου Σάμου για την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που διαμένουν μόνιμα στο Δήμο και πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Διανέμει δωρεάν σε άτομα και νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, οικιακά είδη κλπ. 

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου: 2273080432.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com