AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουλ 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δεν τα κατάφερε η εθνική βόλεϊ - Τη στήριξε η Σάμος!

Φωτογραφίες: volleyball.gr

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να πάρει σετ ολοκλήρωσε η Εθνική Νεανίδων βόλεϊ τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο Βαθύ της Σάμου.

Στον τελευταίο αγώνα του, το Σάββατο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 3-0 σετ (25-14, 26-24, 25-) και από την Ολλανδία, που μετά τη νίκη της Σλοβακίας επί της Σλοβενίας, είχε προκριθεί στην τελική φάση που θα φιλοξενηθεί στην Αλβανία (01-09/09).
 
Η Εθνική, παρά τη θερμή υποστήριξη των 700 φίλων που γέμισαν και την τρίτη ημέρα του τουρνουά το κλειστό, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα που επέβαλε η αντίπαλός της.

Η τελική βαθμολογία:

1. Σλοβακία 3 νίκες - 0 ήττες, 8 βαθμοί, 9-2 σετ, 250-216 πόντοι, ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

2. Ολλανδία 2 νίκες - 1 ήττα, 7 βαθμοί, 8-3 σετ, 257-219 πόντοι, ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
----------------------------------------------------------------------------------------

3. Σλοβενία 1 νίκη - 2 ήττες, 3 βαθμοί, 3-6 σετ, 192-217 πόντοι

4. Ελλάδα 0 νίκες - 3 ήττες, 0 βαθμοί, 0-9 σετ, 180-227 πόντοι

Στις δηλώσεις του, ο oμοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσορής ευχαρίστησε τις αθλήτριες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν από τον Δεκέμβριο, όταν ξεκίνησαν οι συγκεντρωτικές προπονήσεις. Επίσης, ο τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων συνεχάρη τη Σάμο για τη διοργάνωση του τουρνουά.



"Θεωρώ πως σήμερα δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να το χάρηκε και ο κόσμος το όλο τριήμερο. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της Σάμου, που και τις τρεις ημέρες γέμισαν το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθαν πολλά νέα παιδιά να δουν τα παιχνίδια και είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουν και αυτά να παίζουν βόλεϊ" δήλωσε η Ευφροσύνη Αλεξάκου. Με τη σειρά της, η Φαίη Μπακοδήμου μίλησε για "διαφορά δυναμικότητας" των ομάδων.



"Βάλαμε τα δυνατά μας με την Ολλανδία, βρεθήκαμε κοντά στο να κατακτήσουμε και τα τρία σετ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Σάμου, που ήταν κοντά μας και μας στήριξε. Ήταν δύσκολος όμιλος και ξέραμε ότι το έργο μας ήταν δύσκολο" είπε η Δήμητρα Τζιαρλή.



Νίκος Κατρακάζος: Η Σάμος κέρδισε το στοίχημα, του χρόνου beach volley στο νησί

Πριν την έναρξη του τρίτου και τελευταίου αγώνα της Εθνικής Νεανίδων με την Ολλανδία, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), με τα μέλη του Δ.Σ. Νίκου Συκιώτη και Ιφιγένεια Τέφα. απένειμε τιμητική πλακέτα στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου. Νίκο Κατρακάζο. για την πολύτιμη βοήθειά του στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.






"Περάσαμε τρεις πολύ όμορφες μέρες εμείς οι κάτοικοι του νησιού και ελπίζω όλες οι ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή την διοργάνωση. Τα νέα παιδιά απέκτησαν νέες εμπειρίες, τα οποία γέμισαν το γήπεδο το τριήμερο των αγώνων και αυτό είναι για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή" δήλωσε στην κάμερα του volleyball.gr o Νίκος Κατρακάζος.


 
Δείτε και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ Ελλάδας-Ολλανδίας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή: volleybal.gr

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com