AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Ιουλ 2018

Το Σάββατο 14/7 η πρώτη πτήση της εταιρείας Cobalt από την Κύπρο στη Σάμο


H πρώτη απευθείας πτήση με την αεροπορική εταιρεία Cobalt από την Κύπρο στη Σάμο προσγειώνεται το Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 09:55, στο αεροδρόμιο "Αρίσταρχος ο Σάμιος". 

Σύμφωνα με το Δήμο Σάμου, η αεροπορική σύνδεση Κύπρου-Σάμου επιτεύχθηκε μετά τις επιτυχημένες επαφές και τις στοχευμένες ενέργειες του δήμου για την τουριστική προβολή του νησιού στη Κύπρο.

Η σύνδεση αυτή που θα γίνεται με απευθείας πτήση κάθε Σάββατο, υποστηρίχθηκε από την συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση "ΤΑΞΙΔΙ 2018" και την εκδήλωση ειδικής προβολής που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στη Κύπρο (Λευκωσία) και παρουσίασε τη Σάμο ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας. 

Οι υπεύθυνοι του δήμου αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Ο Δήμος Σάμου χαιρετίζει με θέρμη την συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας Cobalt και του ταξιδιωτικού γραφείου TOP KINISIS . 

Ο Δήμος θα εξακολουθήσει να εργάζεται άοκνα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του νησιού μας και την καθιέρωσή του διεθνώς ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, μεγάλου ενδιαφέροντος και θερμής φιλοξενίας".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com