Σε περίοπτη θέση και στο κεντρικό κατάστημα των Duty Free του Διεθνούς Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" προβάλλονται τα περίφημα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου!
Καθημερινά, προσφέρεται γευστική δοκιμή σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στο "υγρό χρυσάφι" της Σάμου, το πολύτιμο και πολυβραβευμένο κρασί των αμπελοκαλλιεργητών του νησιού.
Oι οινολόγοι Ειρήνη Φλεσσάρα και Κωνσταντίνος Λάγιος αναφέρονται διεξοδικά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθενός από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου, στους γευσιγνωστικούς συνδυασμούς, στις ιδιαίτερες ευωδίες που αναδύονται από την εξαιρετική ποικιλία του «μικρόρωγου μοσχάτου».
Τρία εκπληκτικά κρασιά, το ξηρό λευκό "Ψηλές Κορφές", το παλαιωμένο κι ευωδιαστό "Samos Anthemis" και το λατρεμένο γλυκό "Samos Vin Doux" σε "υψηλές πτήσεις»".
Κρασιά φτιαγμένα με μεράκι, στο τρίπτυχο φιλοσοφίας του Ε.Ο.Σ.Σ: Σεβασμός στην παράδοση, καινοτομία και εξειδικευμένη γνώση.
Κρασιά που ξεκινούν από το αμπέλι του καλλιεργητή και φτάνουν έως το τραπέζι του καταναλωτή, στην άλλη άκρη του κόσμου!
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com