AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Δεκ 2018

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Σάμου


Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ανακοίνωσε προσλήψεις για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Καταστήματος Πωλήσεων Σάμου.

Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ 8μηνης διάρκειας, συνολικά δύο άτομα και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1 ΠΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικού-Οικονομικού), ΔΠΝΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Σάμου, Σάμος Β. Αιγαίου (ΚΩΔΙΚΟΣ 514)

1ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων), ΔΠΝΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Σάμου, Σάμος Β. Αιγαίου, (ΚΩΔΙΚΟΣ 515)

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε υπηρεσιακή μονάδα του Καταστήματος Πωλήσεων Σάμου και  σε αντικείμενα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε (π.χ. εμπορική εξυπηρέτηση πελατών, ταμεία κ.λ.π.) και σε λοιπές εργασίες γραμματειακής υποστήριξης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε απλό φάκελο μεγέθους Α4 στο παρακάτω Γραφείο της ΔΕΗ Α.Ε.:

Για τις θέσεις με Κωδικό 514 & 515: ΔΕΗ ΣΑΜΟΥ, (ταχ. διεύθυνση: Κανάρη 30, Τ.Κ. 831 00, Σάμος, (ΔΠΝΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Σάμου),

(αρμόδιος κ. Τσάμπος Ευάγγελος, τηλ.: 22730 25220)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ).

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com