AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Δεκ 2018

Η ταινία στο Cine Olympia από 6 έως 10/12


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 6 έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)".

Πρόκειται για μία ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: Να αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. 

Σε μια προσπάθεια ν` ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σε έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο. 


Σκηνοθεσία: David Yates. Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller.

Διάρκεια: 134 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.