AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαρ 2019

Αντιπροσωπεία του ιταλικού δήμου του Μεταποντίου στη Σάμο από 15-18/3


Ο Δήμος Σάμου υποδέχεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου την αποστολή του Δήμου Μπερνάλτα –Μεταποντίου της Ιταλίας, με σκοπό την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

Η αποστολή του ιταλικού δήμου, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο δήμαρχος, Domenico Raffaele Tataranno, θα παραμείνει στη Σάμο από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου, με στόχο την επισημοποίηση της συνεργασίας. 

Συγκεκριμένα, η τελετή υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σάμου και του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταποντίου  της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 12:30 στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μπερνάλτα - Μεταπόντιο είναι ο τόπος που φιλοξένησε μετά τον Κρότωνα τον φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα και έχει ιδιαίτερη πολιτιστική σύνδεση με το νησί της Σάμου. 

Ο Δήμος Σάμου δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασύνδεση των δήμων μεταξύ τους προωθεί την συνεργασία με σκοπό την προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και της τουριστικής προοπτικής. 

Η αποστολή του ιταλικού δήμου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πολιτιστική, περιβαλλοντική και ιστορική κληρονομιά που τον καθιστά υψηλής αξίας τουριστικό προορισμό.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com