AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαρ 2019

Οι ταινίες στο Cine Rex έως τις 18/3


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Escape Room". Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και την μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Η κλεμμένη πριγκίπισσα".

Η ταινία "Escape Room" είναι ένα θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2019.


Η υπόθεση της ταινίας:

Έξι άγνωστοι προκειμένου να επιβιώσουν και να βγουν ζωντανοί από το δωμάτιο - γρίφο πρέπει να στίψουν το μυαλό τους και να βρουν τον τρόπο. 


Σκηνοθεσία: Adam Robitel. Πρωταγωνιστούν: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Taylor Russell, Logan Milleru.

Διάρκεια: 99'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Η κλεμμένη πριγκίπισσα (Vykradena Pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla )" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων ουκρανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων, ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρευόταν να γίνει ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται. Ωστόσο, ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα. 



Σκηνοθεσία: Oleh Malamuzh. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Παύλος Πιέρρος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Γιώργος Σκουφής 

Διάρκεια: 85'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com