AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιουλ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι χορευτές πήραν το χειροκρότημα στο Ηραίον!


Χορούς απ' όλη την Ελλάδα έσυραν για τα καλά ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ και η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας "Ειρήνη", στη μουσικοχορευτική εκδήλωση "Χορεύουμε στο Ηραίον" στην κεντρική πλατεία του Ηραίου. 

Τη διοργάνωσαν με επιτυχία ο ΧΟΡ.Ο.Σ. και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ηραίου, μαζί με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του δήμου Σάμου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.







Την προλόγισε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, Άννη Ανδρεάδου, η οποία συνεχάρη οργανωτές και χορευτές για την προσπάθεια αυτή, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις.

Η νέα πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ., Ευαγγελία Μαρκουλή, της απένειμε αναμνηστικό δώρο.
Την εκδήλωση χαιρέτισε και η Βίκυ Ασημιάδη, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ. συγχαίρει όλους τους χορευτές που συμμετείχαν και τον εκπαιδευτικό-χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου, για το εντυπωσιακό και άρτιο πρόγραμμα που παρουσίασαν.
Ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, που ως συνδιοργανωτές στήριξαν για μία ακόμα φορά τη διοργάνωση και δηλώνει πως θα συνεχίσει με πληθώρα δράσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, προσφέροντας στιγμές παράδοσης και πολιτισμού στα τρία νησιά του Νομού.
Φωτογραφίες: ΧΟΡ.Ο.Σ.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com