AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιουλ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το Samos Grand Cru σε δοκιμή οίνων στη Θεσσαλονίκη!


Το Samos Grand Cru, το δημοφιλές στην αγορά της Γαλλίας γλυκό κρασί του Ε.Ο.Σ Σάμου, έκλεισε "απολαυστικά" το δείπνο με γευστικές δοκιμές λευκών οίνων που διοργάνωσε με επιτυχία η Wine Plus στη Θεσσαλονίκη.

Η οινική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υψηλής αισθητικής  Sky Bar @ The Met Hotel, υπό την εποπτεία της Μαρίας Νέτσικα, χημικού, οινολόγου και δημοσιογράφου οίνου, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε ποικίλους τομείς του οινικού κλάδου.

Επιλεγμένοι οίνοι από τον ελληνικό αμπελώνα συνόδευσαν τις γαστρονομικές ευφάνταστες δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Τσανανά, ο οποίος αποδεικνύοντας το μεγαλείο της απλότητας σε συνδυασμό με το μεγάλο του ταλέντο και τις εξαίρετες πρώτες ύλες, ταξίδεψε γευστικά τους παρευρισκόμενους  στη Μεσόγειο.

Το Samos Grand Cru, ένα από τα πιο «κομψά» γλυκά κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου, επιλέχτηκε για να συνοδεύσει τo επιδόρπιo του “Dinner en blanc”.  Είναι ένας γλυκός μα εκλεπτυσμένος οίνος με πιο «καλοκαιρινή» διάθεση, αφού παρουσιάζει την «τραγανή» φρεσκάδα και δροσιστική οξύτητα του άσπρου Μοσχάτου Σάμου.

H επιτυχία της βραδιάς δικαίωσε την πάντοτε αψεγάδιαστη διοργάνωση της Wine Plus για ένα «δείπνο στα λευκά»... με κρασιά λευκά, εκλεπτυσμένης ποιότητας!










Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com