AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιουλ 2019

Ο Δήμος Σάμου υποδέχεται στελέχη του τουρισμού από την Κύπρο στις 2/8

Φωτογραφία αρχείου

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού  υποδέχονται την Παρασκευή 2 Αυγούστου αποστολή από την Κύπρο που περιλαμβάνει εκπροσώπους τύπου και τον διευθυντή  του γραφείου ΕΟΤ Κύπρου. 

Η αποστολή θα παραμείνει για μία εβδομάδα στη Σάμο με σκοπό οι Κύπριοι να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου.

Η φιλοξενία της αποστολής εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για τη στοχευμένη ανάδειξη της Σάμου ως ενός από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Σάμου, "ο τουρισμός αποτελεί βασικό αναπτυξιακό πυλώνα του νησιού μας για αυτό  οι δράσεις του Δήμου είναι συνεχείς και συντεταγμένες. 

Η παρουσία της Σάμου στην έκθεση «Ταξίδι» για τέσσερις  συνεχόμενες χρονιές και η διοργάνωση εκδήλωσης ειδικής προβολής της Σάμου ως τουριστικού προορισμού στην πρεσβευτική κατοικία, οδήγησε σε σημαντικότατη αύξηση της επισκεψιμότητας των Κύπριων τουριστών. 

Η επίσκεψη της κυπριακής αντιπροσωπείας περιλαμβάνει περιήγηση σε όλο το νησί και παρακολούθηση σημαντικών πολιτιστικών  εκδηλώσεων  του τόπου με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή και προώθηση της Σάμου και την ανάδειξή της ως τουριστικού προορισμού υψηλής αξίας με το μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας που διαθέτει".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com