AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Αυγ 2019

"Πολύχρωμος" διαγωνισμός στην πόλη της Σάμου στις 10/8


Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 10 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου, στο πλαίσιο του 1ου Colors Party που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Όπως  προαναγγέλλουν οι διοργανωτές, "οι πιο... λερωμένοι και οι πιο... τρελοί κερδίζουν 2 μεγάλα ταξίδια για Πάτμο και Κουσάντασι!

Ανεβάστε στο Instagram φωτογραφίες από το Colours Party με το hashtag #ColourSamos και οι δύο καλύτερες θα κερδίσουν από 4 εισιτήρια για Πάτμο και Κουσάντασι!

Διασκεδάστε, χορέψτε, λερωθείτε (εννοείται) και ανεβάστε στο Instagram φωτογραφία συνοδευόμενη από το #ColourSamos για να μπείτε στο διαγωνισμό!"

Οι διοργανωτές του 1ου Colors Party υπόσχονται ότι μουσικές εκδηλώσεις, χρώματα και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν τη βραδιά στην πόλη της Σάμου.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 από τις 20.00 έως 00.00,  θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις.

Επίσης  θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com

Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και Εισιτήρια για όλα τα πλοία