AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Σεπ 2019

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών-ηλεκτρονικών υπολογιστών για ευπαθείς ομάδες στη Σάμο


Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή συνεχίζει να υλοποιείται και στη Σάμο, μέσω ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο δράσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων.

Όπως αναφέρει σχετικά, "την περίοδο που διανύουμε, η γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητα εφόδια για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης, όμως, σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα είναι, ειδικά για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, δυσβάσταχτο".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, συνεχίζονται τα μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας και Πληροφορικής στην πόλη της Σάμου, σε αρχάριους και προχωρημένους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, που αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να παρακολουθήσουν τα αντίστοιχα μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια ή ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου (Διοικητήριο), προσκομίζοντας φωτοτυπία ταυτότητας και πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και τις 13 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22733 53452-454, 22733 53448 της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com