AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Δεκ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χριστουγεννιάτικο παζάρι-γιορτή στο Κοκκάρι!

Φωτογραφίες της Αγγελικής Χατζηνικολάου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου διοργάνωσε την Κυριακή χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Κοκκαρίου.

Το εορταστικό αυτό δρώμενο περιλάμβανε κάλαντα Χριστουγέννων, ενώ το "ξωτικό" των Χριστουγέννων έπαιξε με τα παιδιά και παρέλαβε τα γράμματα για τον Άι Βασίλη, ο οποίος ήρθε στη συνέχεια για να πραγματοποιήσει τις ευχές των παιδιών.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αγγελικής Χατζηνικολάου από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κοκκάρι!









Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου απευθύνει τις ακόλουθες ευχαριστίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο μας κ. Δημήτριο Γαλανή που μας παραχώρησε την αίθουσα της κοινότητας γι αυτή την εκδήλωση και για την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις μέρες των προετοιμασιών μας.

Τον κ. Αντιδήμαρχο Βαθέως κ. Γεώργιο Διονυσίου και την σημερινή του επίσκεψη και ενίσχυση του συλλόγου μας.

Όλους τους γονείς του σχολείου μας και μη που στάθηκαν δίπλα μας, μας βοήθησαν και μας στήριξαν, άλλοι με τις δημιουργίες τους και άλλοι με τα υπέροχα εδέσματά τους στο να φτιάξουμε ένα γιορτινό περιβάλλον για να περάσουμε όλοι μαζί με τα παιδιά μας ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Τζανενά που μας παραχώρησε τα τραπεζομάντηλα για το στολισμό της αίθουσας, την κ. Μαρία Σισπαΐδη για τη βοήθεια της στο στήσιμο της αίθουσας, την Κική Καπλαντζή και Μαριγούλα που βοήθησαν στην οργάνωση του μπουφέ μας και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Χούμα που για μια ακόμη φορά βοήθησε τον σύλλογο μας αφιλοκερδώς διασκεδάζοντας τα παιδάκια μας με την ιδιότητα του ξωτικού".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com