AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιουν 2014

Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον αγωγό λυμάτων στο Καρλόβασι


Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και μέρες οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Καρλοβάσου με την υπερχείλιση του αγωγού λυμάτων, έθεσε με παρέμβασή της στο Δήμαρχο Σάμου, Στέλιο Θάνο, η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μαυρατζώτης έκανε παράσταση στο Δήμαρχο θέτοντας το πρόβλημα που εγκυμονεί εκτός των άλλων  σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων και των παιδιών και ζήτησε την άμεση επίλυσή του. Ο Δήμαρχος επικαλέστηκε βλάβη και των τριών αποφρακτικών μηχανημάτων του Δήμου  και είπε ότι ανέθεσε την απόφραξη σε ιδιωτικό συνεργείο. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο με κύρια αιτία το γεγονός ότι η περιοχή δεν έχει φυσική κλίση. Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, την αποκατάσταση των βλαβών στα αποφρακτικά μηχανήματα του δήμου και την τοποθέτηση στη συγκεκριμένη περιοχή αντλιοστασίου για την απρόσκοπτη ροή των λυμάτων προς τον κεντρικό αγωγό.

Εξ’ άλλου ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε στο δήμαρχο και το θέμα του τμήματος της οδού που συνδέει το Κατσούνι με την πάροδο του περιφερειακού δρόμου πάνω από το Νοσοκομείο. Ο Δ. Μαυρατζώτης  ζήτησε από το δήμαρχο τη σηματοδότηση του συγκεκριμένου τμήματος ως δρόμο διπλής κατεύθυνσης, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και την ασφάλεια των οδηγών.