AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουν 2014

Τα οριστικά εκλογικά αποτελέσματα στη Σάμο


Τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και των επαναληπτικών εκλογών του Μαΐου στον Δήμο Σάμου έκανε γνωστά την Παρασκευή το Πρωτοδικείο Σάμου. Δείτε όλα τα ονόματα με τους τακτικούς και αναπληρωματικούς δημοτικούς συμβούλους, τους τακτικούς και αναπληρωματικούς συμβούλους των δημοτικών κοινοτήτων, τους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων με τους αναπληρωματικούς τους.

Πιο αναλυτικά, το τοπικό Πολυμελές Πρωτοδικείο ανακηρύσσει ως επιτυχόντες τον συνδυασμό "Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" και επιλαχόντες  τους συνδυασμούς "ΔΡΑΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΜΟ", "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΜΟΥ", "ΑΝΑΤΡΟΠΗ", "ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" και "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ".

Δήμαρχο του Δήμου Σάμου ανακηρύσσει τον επικεφαλής του επιτυχόντος συνδυασμού "Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΗΛ  του Αγγέλου.

Δείτε στη συνέχεια ποιοι ανακηρύσσονται τακτικοί και αναπληρωματικοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σάμου ανά συνδυασμό και ανά εκλογική περιφέρεια. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Microsoft Internet Explorer και δεν μπορείτε να διαβάσετε τους χαρακτήρες στο ενσωματωμένο pdf, πατήστε εδώ.


Μετά από αυτή την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Σάμου, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο εισέρχεται ο Γιάννης Μανδουραράκης, ο οποίος εξελέγη ένατος με το συνδυασμό "Η Σάμος Μπροστά" του Μιχάλη Αγγελόπουλου, αντί του Μάριου Βασιλείου από την εκλογική περιφέρεια Καρλοβάσου.