AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουν 2014

Τα κρασιά της Σάμου στη Διεθνή Έκθεση Οίνων στο Λονδίνο!


Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) βρήκε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε έναν ξεχωριστό χώρο που δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση London International Wine & Spirits Fair.

Ο ειδικός εκθεσιακός χώρος "Esoterica" ήταν προσαρμοσμένος για οινοποιεία που θέλουν να δείξουν τα κρασιά τους χωρίς υπέρογκα και ανούσια έξοδα. Οι επισκέπτες αυτού του χώρου έψαχναν για "μικρούς θησαυρούς" στα οινοποιεία του κόσμου.

Η Ε.Ο.Σ Σάμου θεώρησε ευκαιρία να συμμετέχει σε έναν τέτοιο χώρο για να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Αγγλίας, στην οποία εξάγει κρασιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις. Οι εντυπώσεις που άφησαν τα κρασιά της Ε.Ο.Σ.Σ ήταν πολύ καλές.

Πολλοί καταξιωμένοι ειδικοί του χώρου δοκίμασαν τα κρασιά της Σάμου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το γλυκό "Samos Nectar" αλλά και για το ξηρό "Ψηλές Κορφές". Το δεύτερο κρασί μάλιστα τους εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν περίμεναν ποτέ να δοκιμάσουν ένα ξηρό μοσχάτο με τόσο πλούσιο σώμα, μακριά επίγευση και έντονη προσωπικότητα. Επομένως φαίνονται πολύ θετικά τα σημάδια του ανοίγματος της αγγλικής αγοράς και για το ξηρό αυτό κρασί της Ε.Ο.Σ. Σάμου.