AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουν 2014

Τον σαμιώτικο καιρό βλέπω από το Meteo!

http://meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=14

Συνεργασία με τον γνωστό κόμβο Meteo.gr ξεκίνησε το My Samos Blog. Μέσα από το δημοφιλές αυτό μετεωρολογικό site, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και ξένοι, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά και αξιόπιστα για τις καιρικές προγνώσεις για το νησί.

Δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν το σχετικό εικονίδιο - widget στην αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας του My Samos Blog. Πατώντας το δεξιό μικρό βέλος στο επάνω μέρος του widget (η παρακάτω εικόνα είναι ένα απλό δείγμα) μπορούν να δουν σταδιακά και τον καιρό των επόμενων ημερών.

http://meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=14

Πατώντας τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος του widget, οι επισκέπτες του My Samos Blog μπορούν να μεταφερθούν στην κεντρική σελίδα του Meteo.gr.

Αντίστροφα, και ο επισκέπτης του Meteo.gr μπορεί, εισερχόμενος στη σελίδα της Σάμου, να συνδεθεί απευθείας με το My Samos Blog, πατώντας πάνω στο λογότυπο - banner του ιστολογίου μας, στο επάνω μέρος της πρόγνωσης.

 https://59ab79bd-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/mysamosblog/1/My%20Samos%20Blog%20460x60%20px.gif?attachauth=ANoY7cpzFiNlzQqHIK3Zz7Tg0ohSrpN44LqdvbmHv5vxXvQDbplK-DGBr588ljVg0zhK3t0hi0BhdH9wmYZV9qHeah_rT7bY3wIRmBgFQvLy0MJMkwaGZBaR2gpw3lvyv6xCfuwI6IrfTW0oe9iBMVH_iPATwWFVVoN4MR0YinFxkyRwwxMuXsM9MWXNlCdugoyyxT7KTIDsjonx-qw3eHLaUqHCz3TcjkBwMOo6_7Na2P-A2_irSps%3D&attredirects=0

Λίγα λόγια για το meteo.gr

Το meteo.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2001. Αποτελεί την ελληνική και απλουστευμένη έκδοση της ήδη υπάρχουσας σελίδας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Περιλαμβάνει προγνώσεις σε μορφή πινάκων για περίπου 500 περιοχές και πόλεις της χώρας, ενώ πλήθος συμβόλων δίνουν στον χρήστη μια εύληπτη εικόνα του καιρού των επόμενων τριών ημερών.

Η υποστήριξη των μετεωρολογικών μοντέλων που τροφοδοτούν τη σελίδα με προγνωστικά στοιχεία γίνεται από τη Βάσω Κοτρώνη, ερευνήτρια του Εθνικού Aστεροσκοπείου Αθηνών και τον Κώστα Λαγουβάρδο, ερευνητή του Εθνικού Aστεροσκοπείου Αθηνών.

Καθημερινά παρέχει προγνώσεις των επόμενων 144 ωρών ομαδοποιημένες σε εξάωρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και αργά τη νύχτα). Επίσης παρέχει προγνώσεις έντασης και διεύθυνσης ανέμου με τη μορφή διαδραστικών χαρτών, προγνώσεις ύψους κύματος για τη θάλασσα, όπως και προγνώσεις υπεριώδους ακτινοβολίας.

Με τη βοήθεια, τέλος, του δικτύου αυτόματων σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μεταφέρει συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο και όλες τις βασικές μετεωρολογικές παραμέτρους, δηλαδή πίεση, θερμοκρασία, υγρασία, βροχόπτωση, διεύθυνση και ένταση του ανέμου.