AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιουν 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ορχιδέες Σάμου για τον πρωθυπουργό


Στη διεθνή έκθεση Ποσειδώνια 2014 συμμετείχε το Επιμελητήριο Σάμου, προβάλλοντας εκεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

Στο κοινό περίπτερο που είχε με τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) και όλα τα άλλα Επιμελητήρια - μέλη του φιλοξενήθηκαν ως προϊόντα εκθέματα που παράγονται σε όλα τα νησιά της Ελλάδος, όπως κρασί, ούζο, ορχιδέες, κεραμικά, λικέρ, λάδι, ελιές, τυροκομικά, χυμοί, μέλι, γλυκά, ζυμαρικά, φιστίκι Αίγινας και διαφημιστικό υλικό, με σκοπό οι νησιωτικές επιχειρήσεις να τα προωθήσουν στα κρουαζιερόπλοια και τα ποντοπόρα πλοία.



Στην έκθεση "Ποσειδώνια 2014" συμμετείχαν 1800 εκθέτες από 93 χώρες. Έχει πλέον εξέχουσα σημασία για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθότι αποτελεί καταλύτη για την οριστικοποίηση νέων επενδύσεων, παρουσίαση νέων προϊόντων και συζήτηση θεσμικών και τεχνολογικών εξελίξεων που επηρεάζουν άμεσα τη βιομηχανία αυτή.

Το χώρο του Επιμελητηρίου Σάμου επισκέφτηκαν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δοκίμασε σαμιώτικο κρασί και του προσφέρθηκε καλάθι με προϊόντα της Σάμου, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο εφοπλιστής κ. Τσακος καθώς και άλλοι επίσημοι.





Το Επιμελητήριο Σάμου ευχαριστεί τις επιχειρήσεις Ε.Ο.Σ Σάμου, Ούζο Γιοκαρίνη, Ελαιόλαδο Ιωάννη Μάρκου και Ορχιδέες Γ. Αμυρσώνη, που διέθεσαν τα προϊόντα τους για την εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου, καθώς επίσης την Μαρίνα Αμυρσώνη, εκπρόσωπο της εταιρείας "Ορχιδέες Γ. Αμυρσώνη", για την παρουσία της και τη βοήθεια στο χώρο του περιπτέρου, την πρωτοβουλία για το στολισμό του με ορχιδέες και τη διάθεση κλαδιών ορχιδέας στους επισκέπτες.