AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Δεκ 2015

"Κυνήγι χαμένου θησαυρού" το Σάββατο 19/12 στην πόλη της Σάμου


Για άλλη μια χρονιά θα διοργανωθεί και φέτος στην πόλη της Σάμου το ομαδικό παιχνίδι με τίτλο "Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού", στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Παραμυθούπολης που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου μαζί με εθελοντές - φίλους του χριστουγεννιάτικου αυτού θεσμού.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 στην Πλατεία Πυθαγόρα και θα καταλήξει στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση βράβευσης στις 21:00.

Θα ακολουθήσει πάρτι με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και την εμφάνιση της χορευτικής ομάδας της Ελένης Παντελούκα, η οποία θα παρουσιάσει χορογραφίες σύγχρονου χορού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν το όνομα της ομάδας και το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στις:

- Ευσταθιάδη Χριστίνα (κατάστημα Urban Lab)

- Συρή Μαρία (κατάστημα Φρου-Φρου),

- Ζωνομέση Κατερίνα (κατάστημα White Tree)

ή με μήνυμα στο inbox της σελίδας "Κυνήγι χαμένου θησαυρού" στο Facebook.

Δείτε πώς περιγράφουν οι διοργανωτές τους όρους συμμετοχής στο παιχνίδι του θησαυρού:

"Φτιάξτε την δική σας τρελή, δυναμική, hard to die Ομάδα (έως 10 άτομα), δώστε όνομα στην ομάδα και υποστηρίξτε το με την κατάλληλη ενδυμασία. Πιστέψτε μας.. χαμένοι δεν θα βγείτε! Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα διασκεδαστικό αγώνα! Μέσο μεταφοράς: Εκτός από τα πόδια σας μπορεί να είναι από πατίνι μέχρι Lear Jet!!! (απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του SAMIAKO METRO AE διότι δεν μπήκε χορηγός στο κυνήγι του θησαυρού)

Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι, χαρτί, φακός, σουγιάς, ανοιχτήρι για κρασί, φελλούς και πεταχτάρια, φωτογραφική μηχανή, μεζούρα, κράνος, ζώνη, μπαλάσκες, φτυάρια κ.ά."