AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Μαρ 2016

Εκατοντάδες θέσεις εργασίας αναμένονται στο hotspot και τον Δήμο της Σάμου


Στην πρόσληψη έκτακτου και εποχικού προσωπικού που θα φτάνει τα 528 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, μέσω του θεσμού της κοινωφελούς εργασίας, προχωρεί η Κυβέρνηση για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες σίτισης, περίθαλψης και διαμονής προσφύγων και μεταναστών στο hotspot (κέντρo καταγραφής και ταυτοποίησης) και τον Δήμο της Σάμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Πασχάλη στο newpost.gr.

Ειδικότερα οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού αφορούν ειδικότητες όπως Διοικητικό προσωπικό, οδηγούς, Γενικών Καθηκόντων, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς λειτουργούς, Τεχνολόγους, Πολιτικούς μηχανικούς και τοπογράφους, νοσηλευτές, Ιατρικών Εργαστηρίων, Δασκάλους / νηπιαγωγούς/ βρεφονηπιοκόμους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κλπ.

Ανάλογες προσλήψεις θα γίνουν και σε άλλα hotspot, δήμους και περιφέρειες της Ελλάδας.

Δείτε στους επόμενους πίνακες ποιες προσλήψεις θα γίνουν στη Σάμο και στην υπόλοιπη Ελλάδα:




Τις ερχόμενες ημέρες αναμένονται και οι υπουργικές αποφάσεις που θα ορίζουν τις διαδικασίες πρόσληψης αλλά και τις αποδοχές του έκτακτου προσωπικού που θα αναλάβει υπηρεσία. Οι αποδοχές τους αναμένονται να κυμαίνονται από 450 έως 620 ευρώ το μήνα ανάλογα με την ηλικία των υπαλλήλων(αν είναι άνω η κάτω των 25 ετών) και την ειδικότητα.