AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιουν 2016

Η κωμωδία "Το μήλο" στη Σάμο στις 10 και 11/7

 

Η θεατρική κωμωδία "Το μήλο" των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο, την Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Κώστα Βουτσά θα ανεβεί στη Σάμο στις 10 και 11 Ιουλίου.

Η παράσταση της Κυριακής 10 Ιουλίου θα δοθεί στο Γυμνάσιο Καρλοβασίων ενώ αυτή της Δευτέρας 11 Ιουλίου στο 1ο Γυμνάσιο Βαθέος Σάμου.

Και οι δύο παραστάσεις αρχίζουν στις 21:30.

Σκηνοθεσία: Γιώργιος Βάλαρης

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Πόλη της Σάμου: Κέντρο τύπου Γιαννουλόπουλος. Τηλέφωνο: 2273100303.
Καρλόβασι: Βιβλιοπωλείο Καραστάθης. Τηλέφωνο: 2273032378
Πυθαγόρειο: Παγωτοπωλείο "Storia Dolce".
 
Στους χώρους των παραστάσεων, στις 10 και 11/7, τα εισιτήρια  θα κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για παιδιά, φοιτητές, ανέργους και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, 12 ευρώ.


Λίγα λόγια για την παράσταση:

"ΤΟ ΜΗΛΟ" είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που είιχε παρουσιαστεί με τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών. Ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με γέλιο, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές.

Ο Γιάννης (ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ), στην Αθήνα της κρίσης του σήμερα, είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος να γίνει υποδιευθυντής –αν όχι σε δεκαπέντε χρόνια- αλλά πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, και μια γυναίκα για «σπίτι». Η Σοφία (ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ) είναι φιλόδοξο και ανερχόμενο στέλεχος καναλιού, φανατική της show biz και θέλει να γίνει διευθύντρια -αν όχι καναλάρχις- και σίγουρα δε θέλει αν παντρευτεί άμεσα εκτός κι αν είναι ψηλός και επιτυχημένος!

Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο», να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Και όταν τους συμβαίνει πως θα αντιδράσουν; Ειδικά όταν έχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μανάδες, την «Πολίτισσα» πεθερά (ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ) και την «αρχόντισσα» πεθερά (ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) που θέλουν να ελέγχουν πλήρως τη ζωή τους , τις προσωπικές τους σχέσεις και θέλουν να τους δούν «παντρεμένους», όπως οι ίδιες θέλουν…! Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια;


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:


Κείμενο: Γιώργος Βάλαρης - Στέλιος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Γιώργος Βάλαρης
Μουσική- ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία
Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοίδης

Παραγωγή: Γιάννης Χριστόπουλος

Πληροφορίες-Κρατήσεις:

Φουντουλάκος Τάσος. Τηλέφωνο: 6941676762.