AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Ιαν 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 5 έως 11/1


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Το Σινικό τείχος". Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Τραγούδα!".

Η ταινία "Το Σινικό Τείχος (The Great Wall)" είναι μία ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Εποχή της δυναστείας των Σονγκ, 10ος αιώνας μ.Χ. Όταν δύο μισθοφόροι πολεμιστές, κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος, διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο που αυτό κατασκευάστηκε. Καθώς κύματα επιδρομών υπερφυσικών τεράτων που, σύμφωνα με τον θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια πολιορκούν το Τείχος, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού. Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη. 


Σκηνοθεσία: Yimou Zhang. Πρωταγωνιστούν:Matt Damon, Andy Lau, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Tian Jing.

Διάρκεια: 104 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Τραγούδα! (Sing)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου. 


Σκηνοθεσία: Garth Jennings.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θέμης Γεωργαντάς (Μπάστερ), Γιάννης Χατζηγεωργίου (Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (Μίνα), Ντένης Μακρής (Έντι), Ντορίνα Θεοχαρίδου (Ας), Πάνος Αποστολόπουλος (Τζόνι), Χρήστος Θάνος (Μάικ), Χρύσα Διαμαντοπούλου (Ροζίτα), Σπύρος Μπιμπίλας (Δις Κρόουλι), Γιάννης Στεφόπουλος (παππούς Μίνας), Γιώτα Μηλίτση (γιαγιά Μίνας), Κώστας Τερζάκης (μπαμπάς γορίλλας), Άγγελος Λιάγκος (Νόρμαν), Μελίνα Χατζηγεωργίου (Κασπάρ), Ακίνδυνος Γκίκας (Λανς), Πέτρος Δαμουλής (Χάρι), Βαγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης.

Διάρκεια: 110'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.