AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Νοε 2017

Ολλανδέζα ταξιδιωτική πράκτορας θα προβάλει τουριστικά τη Σάμο


Τετραήμερο ταξίδι εξοικείωσης στη Σάμο πραγματοποίησε πρόσφατα η τουριστική πράκτορας Jacqueline Moen της ταξιδιωτικής αλυσίδας ανεξάρτητων πρακτόρων "Travel Club" της Ολλανδίας. 

Το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο του διαγωνισμού φωτογραφίας "Photo of the Year/Election 2017" που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και θα πραγματοποιηθεί από την πλατφόρμα επαγγελματιών τουρισμού "Travelution.nl".

Η Σάμος επιλέχθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και το Travelution ως ένας από τους τρεις προορισμούς, που επισκέφθηκαν τρεις επιλεγμένοι τουριστικοί πράκτορες με στόχο την ανάδειξή τους σε δημοφιλείς προορισμούς στην ολλανδική αγορά. 

Οι φωτογραφίες που προέκυψαν από το ταξίδι εξοικείωσης θα δημοσιευθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο περιοδικό  Travelution και θα προωθηθούν ηλεκτρονικά σε όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας τον Δεκέμβριο 2017, παράλληλα με τη δημιουργία άλμπουμ στο Facebook και στο Pinterest. 


Για τη φωτογραφική κάλυψη του νησιού, την κ. Moen συνόδευε σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της ο βραβευμένος φωτογράφος Μανώλης Θράβαλος. 

O εν γένει συντονισμός, η επιμέλεια και οργάνωση του προγράμματος υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.