AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Νοε 2019

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σάμο στις 10/11


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου θα επιβάλει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έκτακτα μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας στην πόλη της Σάμου και την Επαρχιακή Οδό Πυθαγορείου-Σάμου, για τον εορτασμό της 107ης Επετείου Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση αποφάσισε:

(1) Την προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας από πεζούς τροχονόμους στην Επαρχιακή Οδό Πυθαγορείου-Σάμου καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το Σιδερένιο Γεφύρι μέχρι τον Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου από ώρα 09:00 έως 14:00 

(2) Την προσωρινή και τμηματική διακοπή κυκλοφορίας από πεζούς τροχονόμους σε οδούς εντός πόλεως Σάμου και ειδικότερα πέριξ Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, Δημαρχιακού Μεγάρου και πρώην Ξενοδοχείου "Ξενία" και σε έτερα σημεία στα οποία θα κινηθεί ο ανωτέρω Επίσημος.

(3) Την προσωρινή αντιστροφή της κυκλοφορίας της οδού Φωτιάδου από τη συμβολή της με την οδό Σοφούλη (Παραλιακή) έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά και της οδού Πασχάλη από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά έως την οδό Κανάρη όπως και την προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της από πεζούς τροχονόμους από ώρα 09:00 έως 14:00. 

(4) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθ' όλο το μήκος των οδών Φωτιάδου, Πασχάλη, Πλατεία Δημαρχείου, Πλατεία Ηρώων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος), οδού Γερογιαννάκη (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος-λαϊκή αγορά) και Κανάρη όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος από 14:00 ώρα της 09/11/2019 έως την 14:00 της 10/11/2019.

- Οι πεζοί τροχονόμοι και οι εποχούμενες περιπολίες τoυ Τ.Τ. Σάμου, θα ενημερώνουν οδηγούς και πεζούς για τις προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και για τα εναλλακτικά δρομολόγια.

-Το χρονικό διάστημα της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί καθώς και να μην εφαρμοσθεί εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό κατά την κρίση της Διοικητή του Τ.Τ. Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com