AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Νοε 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Γ. Στάντζος: "Αρκετά, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί..."


"Ελπίζω να κατάλαβαν όλοι ότι η πίστωση χρόνου τελειώνει και δε θα παίξουμε, ούτε θα κάνουμε πίσω. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί..." είπε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Open TV, ο κ. Στάντζος τόνισε πως "οι κοινωνίες αποδείχτηκαν περισσότερο άξιες από την πλειοψηφία. Οι αλληλέγγυοι ας αφήσουν την άνεση του καναπέ τους και να κατέβουν στη Σάμο να δουν ποια είναι πραγματικά η αλληλέγγυα κοινωνία. Αρκετά, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Θέλουμε το νησί μας να ανακουφιστεί. Αν δεν ανακουφιστεί, χρόνος δεν υπάρχει και τις λύσεις θα τις δώσουμε εμείς" ξεκαθάρισε.

"Θέλουμε το νησί μας πίσω, ούτε το δίνουμε, ούτε το χαρίζουμε. Θέλουμε να επιστρέψει η κανονικότητα στη ζωή μας και το χαμόγελο στα πρόσωπα των κατοίκων μας. Φτάνει πια. Και το πιο σημαντικό, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κουνάει το δάχτυλο..." είπε με νόημα.

"Η Σάμος ανήκει σε εμάς, στους προγόνους και τους απογόνους μας. Μόνο εμείς έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το μέλλον της" είπε κατηγορηματικά.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Γιώργος Στάντζος στο Open TV:


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com