AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου στις 10 Οκτωβρίου


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου στις 10 Οκτωβρίου προανήγγειλε η Επιτροπή Ομάδας Δράσης Πολιτών Σάμου. Η Επιτροπή αντιτίθεται στην πρόθεση της Πολιτείας να δημιουργήσει νέο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στο νησί. Η αναλυτική ανακοίνωση έχει ως εξής:


"Αγαπητοί συμπολίτες για άλλη μια φορά η πολιτεία πράττει για εμάς...χωρίς εμάς.
Φαίνεται πως το Ελληνικό Κράτος και η νέα κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα που έστειλαν οι Σαμιώτες πέρυσι το καλοκαίρι με την μεγαλειώδη (και μεγαλύτερη στα χρονικά για την Σάμο) Συγκέντρωση - Πορεία Διαμαρτυρίας που ξεπέρασε τους 2000 πολίτες, ενάντια στην επαναλειτουργία του Κέντρου Λαθρομεταναστών Σάμου.
Για άλλη μια φορά σκέφτονται να μας κάνουν χωματερή ανθρώπινων ψυχών, δημιουργώντας ένα σύγχρονο «Γκουαντάναμο».
Σε λίγες ημέρες σκοπεύουν να ανοίξουν τις πόρτες του Κέντρου Λαθρομεταναστών πετώντας μέσα ανήμπορες και εξαθλιωμένες ψυχές, αφήνοντας παράλληλα να κυκλοφορούν φήμες για δημιουργία νέου κέντρου λαθρομεταναστών στους Μυτιληνιούς!
Δεν είναι τυχαίο που όταν ανακοίνωσε ο Υπουργός την επαναλειτουργία του Κέντρου τοποθέτησε μια ταμπέλα έξω από το «μαγαζί» στέλνοντας το μήνυμα στους ξένους και εγχώριους δουλέμπορους «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και τις τελευταίες ημέρες είχαμε την άφιξη τουλάχιστον 400 Λαθρομεταναστών σε Σάμο και Αγαθονήσι!
Έξω από κομματικές αντιπαλότητες και με συνεχή απαίτηση την ανάπτυξη του τόπου μας...

Καλούμε όλα τα μέλη της ομάδας Δράσης Πολιτών Σάμου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 6 μ. μ. έξω από το κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου.

Υ.Γ. Για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Σάμου που θα μεταφέρουν δωρεάν πολίτες από Βαθύ – Πυθαγόρειο - Μυτιληνιούς και Κοκκάρι.
Για τις ώρες αναχώρησης θα βγει νεότερη ανακοίνωση.
Πληροφορίες Γαρυφάλλου Γιώργος 6987097000

Επιτροπή Ομάδας Δράσης Πολιτών Σάμου
"