AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Οκτ 2012

Σοβαρή η βλάβη στο "Θεόφιλος"


Η εταιρεία NEL Lines ενημέρωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ότι καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου η βλάβη την οποία υπέστη τα ξημερώματα του Σαββάτου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό, ενώ δεν έχει ενημερώσει για το αν θα αντικαταστήσει το πλοίο μέχρι το πέρας των επισκευαστικών εργασιών του. Πάντως η βλάβη στο στρόφαλο της μηχανής είναι σοβαρή και πιθανώς η ακινησία του Θεόφιλος να είναι πολυήμερη.


Το Θεόφιλος εκτελεί το δρομολόγιο της άγονης γραμμής από τα λιμάνια της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μέχρι και τον Πειραιά ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό στο ίδιο δρομολόγιο βρισκόταν και το πλοίο Μυτιλήνη το οποίο βρίσκεται και αυτό εκτός δρομολογίων για την ετήσια επισκευή του.
Εν τω μεταξύ, μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν από Σάμο προς Μυτιλήνη. Ανάμεσά τους είναι και τα σχήματα που συμμετείχαν στην 24η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου, που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σάμο. Οι περισσότεροι επιβάτες θα φτάσουν στη Λέσβο μέσω Πειραιά, ενώ άλλοι μέσω...Τουρκίας!


Πηγή: ert.gr