AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Οκτ 2012

Η προετοιμασία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων ενόψει της πανεργατικής απεργίας


Ανακοίνωση για την προετοιμασία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων για την πανεργατική απεργία της ερχόμενης Πέμπτης εξέδωσε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της κινητοποίησης : «Συνάδελφοι, προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας, στις 18 του Οκτώβρη. Στήνουμε μπλόκο στα νέα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα. Στήνουμε μπλόκο στα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης, της τρόικας και της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε., που κάθε τόσο λεηλατούν το εισόδημά μας και υποβαθμίζουν τη ζωή μας.

Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια σωματεία μέλη μας να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη προετοιμασία της απεργίας στον εργασιακό τους χώρο, με γενικές συνελεύσεις, συνεδριάσεις των Δ.Σ. και άλλους τρόπους, προκειμένου η συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη.

Το Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ προτείνει στα Δ.Σ. των σωματείων-μελών να ειδοποιούν το προεδρείο του Ν.Τ., για να συμμετέχει σε οποιαδήποτε γενική συνέλευση ή συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσουν, ενόψει της προγραμματισμένης απεργίας για την Πέμπτη.

ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ  ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 18-10 ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ : ΣΤΗ ΣΑΜΟ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΔΗΛΟ ΚΑΙ ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ».