AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Οκτ 2012

"Σκάλωσε" πάλι το "Θεόφιλος"


Δεν θα εκτελεστεί τελικά ούτε το αυριανό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ "Θεόφιλος", παρά τη μέχρι πρότινος επίσημη διαβεβαίωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας. "Από Σάββατο και αν...", η νεώτερη ενημέρωση προς τους επιβάτες...

Το πλοίο παραμένει καθηλωμένο στον Πειραιά από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, όταν υπέστη βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του. Προ ημερών η NEL LINES είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ότι επιστρέφει από τις 30/10 στα δρομολόγιά του, όπως είχε ενημερώσει το επιβατικό κοινό και το My Samos Blog. Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, κατέβηκε ξαφνικά από το site της εταιρείας, ενώ και η υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων της δεν είχε διαθέσιμο το "Θεόφιλος" για την Τρίτη.
Κατόπιν επικοινωνίας του My Samos Blog με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά, έγινε γνωστό πως τόσο το προγραμματισμένο δρομολόγιο της Τρίτης (ώρα 18:00 : Πειραιάς-Εύδηλος-Καρλόβασι-Βαθύ), όσο και αυτό της Τετάρτης 31/10 (ώρα 07:30 : Βαθύ-Χίος-Λέσβος-Λήμνος-Θεσσαλονίκη) ΔΕΝ θα εκτελεστούν.
Η εταιρεία δηλώνει ότι θα έχει νεώτερα για την αποκατάσταση της βλάβης στο "Θεόφιλος" την Παρασκευή 02/11. Αν, δηλαδή, το πλοίο θα επανέλθει από το ερχόμενο Σάββατο σε λειτουργία ή αν θα δρομολογήσει άλλο πλοίο στη θέση του.