AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2012

Απεργιακό προσκλητήριο


Και το Εργατικό Κέντρο Σάμου ζητά από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας να αποφασίσουν άμεσα απεργία κατά την ημέρα κατάθεσης και συζήτησης στη Βουλή των νέων οικονομικών μέτρων.

Εργατικά Κέντρα της χώρας, ανάμεσά τους και αυτό της Σάμου, αλλά και διάφορες Ομοσπονδίες εργαζομένων, απευθύνουν κοινό απεργιακό προσκλητήριο.

Ειδικότερα, καλούν όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλά και τους πολίτες :

«Να βουλιάξουν οι πλατείες και οι δρόμοι από τον κόσμο. Να μην έχουν προηγούμενο οι συγκεντρώσεις των ταξικών συνδικάτων και του ΠΑΜΕ.

Να νεκρώσουν τα εργοστάσια, τα γιαπιά, τα γραφεία όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Να μην κινηθεί ούτε ένα λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο, καράβι να μην λειτουργήσει σχολείο και πανεπιστήμιο.

Να μην ανοίξει μαγαζί, να μην κινηθεί τρακτέρ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ

Να δείξουν η εργατική τάξη και συνολικά ο λαός την τεράστια δύναμή τους. Να  τρομοκρατήσουν τους εκβιαστές και τους τρομοκράτες ντόπιους και ξένους.

Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια τέτοια καθολικά γενική μαζική απεργία. Τέτοιας που να δυσκολέψει πραγματικά την ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου. Τέτοιας που ακόμα και αν ψηφιστούν τα μέτρα να γίνει καταλύτης κλιμάκωσης της πάλης και αφετηρία γενικότερων εξελίξεων και ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος.

Απεργία που θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην πάλη για τη ματαίωση, την παρεμπόδιση στην πράξη των μέτρων αυτών σε κάθε τόπο δουλειάς.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ-ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ»

Τα εργατικά κέντρα : ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΡΤΑΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ-ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ-ΣΑΜΟΥ-ΦΩΚΙΔΑΣ.

Οι Ομοσπονδίες : ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ-ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΧΑΡΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓ/ΤΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΚΑ-ΕΤΜ)-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΠΟΕΕΠ).
»