AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Οκτ 2012

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την αυριανή απεργία


Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην αυριανή απεργία και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 π.μ. στο εργατικό Κέντρο Σάμου. Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, μαζί με όλους τις εργαζόμενους, έδωσε και δίνει μάχες για να αποκρούσει και να ακυρώσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης και των τροϊκανών!
· Σχεδιάζουν νέες βάρβαρες περικοπές αλλά και απολύσεις στο δημόσιο τομέα.
· Τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας, της κοινωνικής ασφάλισης καταρρέουν.
· Η ύφεση και η ανεργία αυξάνονται, οι μισθοί, οι συντάξεις και οι κοινωνικές παροχές μειώνονται, τα ασφαλιστικά ταμεία διαλύονται και αυτοί επιμένουν στις ίδιες πολιτικές.
· Οι νέες απαιτήσεις των δανειστών, θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από εργασιακά, οικονομικά, συνταξιοδοτικά και κοινωνικά δικαιώματα στη χώρα μας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα.
· Πρόκειται για την πιο σκληρή, άδικη και ταξική πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πιο βάρβαρη, αντεργατική και βίαιη ανατροπή στη ζωή των εργαζομένων, οι οποίοι οδηγούνται στη χρεοκοπία.
· Η Κυβέρνηση, οι Τροϊκανοί και οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να καταλάβουν ότι πίσω από τις αριθμούς και τους δείκτες υπάρχουν άνθρωποι με δικαιώματα και απαιτήσεις που τσακίζονται καθημερινά.
Απαιτείται λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη μάχη ΕΝΟΤΗΤΑ στον αγώνα και στην πάλη.
Δεν πρέπει να περάσουν τα νέα μέτρα.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κυβέρνησης και τροϊκανών.
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Γενική Απεργία της 18ης του Οκτώβρη
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ώρα 10 π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ"