AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2012

Σαμιώτες βουτούν και στην Ηλεία για καλό σκοπό


Εξαμελής αποστολή του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου αναχωρεί για την Ηλεία για να συμμετάσχει στο διήμερο περιβαλλοντικών δράσεων και δραστηριοτήτων στο Κατάκολο, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή εθελοντών από όλη την Ελλάδα.

Η δράση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΜΚΟ «Υδροναύτες», με την υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου και των Οικολόγων Πράσινων. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Πύργου, όπου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και ομιλίες με θέμα τον εθελοντισμό, την εκπαίδευση και την αγωγή που προσφέρει στα παιδιά η συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 12.30, στο λιμάνι και στο αλιευτικό καταφύγιο Κατακόλου θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός από τους εθελοντές αυτοδύτες, ενώ ήδη από τις 10 το πρωί περιμετρικά του λιμανιού θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τους συμμετέχοντες φορείς, στις οποίες θα μπορούν να λάβουν μέρος άτομα κάθε ηλικίας.