AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Οκτ 2012

Το ψήφισμα της Ομάδας Δράσης Πολιτών Σάμου για το Κέντρο Λαθρομεταναστών


Ανακοίνωση μετά και τη χθεσινή συγκέντρωση που οργάνωσε στο Κέντρο Λαθρομεταναστών εξέδωσε η Ομάδα Δράσης Πολιτών Σάμου, που δημοσιοποίησε και το ψήφισμα που θα επιδώσει στους αρμόδιους φορείς.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Ομάδας Δράσης Πολιτών Σάμου, «παρ' όλη τη μικρή συμμετοχή των πολιτών στη χθεσινή συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Λαθρομεταναστών Σάμου, εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο που αγαπάμε. Η χθεσινή διαμαρτυρία είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα και δεν έγινε για τον σχηματισμό εντυπώσεων. Θα μπορούσαμε πολύ απλά αυτή την κινητοποίηση να την είχαμε πραγματοποιήσει στην κεντρική πλατεία της Σάμου έχοντας συμπαραστάτες τους θαμώνες των διπλανών καφετεριών, αλλά δεν το κάναμε. Λέμε ακόμη μια φορά ότι η Ομάδα Δράσης Πολιτών Σάμου δεν έχει καμία σχέση με κομματικά γραφεία και έτσι θα συνεχίσει να υπάρχει.

Το κεντρικό μας σύνθημα στη χθεσινή συγκέντρωση ήταν «ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ» και θεωρούμε ότι δεν αξίζει σε αυτόν τον τόπο η εικόνα αυτού του Κέντρου. Πολύ σύντομα η Ομάδα Δράσης Πολιτών Σάμου, θα κάνει αισθητή την παρουσία της και σε άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το νησί μας».