AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2012

Ταινίες που προβάλλονται το Σάββατο στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει αύριο στις 21:00, στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ την ταινία "Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα κύριε Χολμς!".

Πρόκειται για μια κωμωδία παραγωγής 1988 σε σκηνοθεσία Thom Eberhardt. Πρωταγωνιστούν: Michael Caine, Ben Kingsley, Jeffrey Jones και Lysette Anthony.

Η υπόθεση της ταινίας:
Ο διάσημος ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς δεν είναι παρά η βιτρίνα του Δρ. Γουάτσον, που προτιμά να μένει στην αφάνεια. Όταν ο ηθοποιός που έχει προσλάβει να κάνει τον ντετέκτιβ γίνεται αφόρητος, ο Γουάτσον αποφασίζει να κάνει την εμφάνιση του, απολύοντας τον. Το κακό είναι πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να χτίζει την εικόνα του Χολμς.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ταινία:


Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.

Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 24/10 την ταινία "Οι γυναίκες του τελευταίου ορόφου". Πρόκειται για μια γαλλική κωμωδία παραγωγής 2010 σε σκηνοθεσία του Philippe Le Guay. Πρωταγωνιστούν: Fabrice Luchini, Sandrine Kiberlain, Natalia Verbeke, Carmen Maura και Lola Duenas.
   
Η υπόθεση της ταινίας:

Παρίσι 1960. Ο χρηματιστής Jean-Louis και η σύζυγός του Suzanne Joubert ζουν μια ήσυχη, μεσοαστική ζωή σε ένα κομψό διαμέρισμα. Τα παιδιά τους φοιτούν σε εσωτερικό σχολείο κι έτσι έχουν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους. Στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας μένουν έξι γυναίκες που πρόσφατα ήρθαν από το τη Μπούργκος της Ισπανίας. Η παρουσία των 6 γυναικών θα μαγνητίσει τον Jean-Louis που ολοένα και συχνότερα θα επισκέπτεται το διαμέρισμα, ενώ με τον καιρό δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να επιστρέψει στη γυναίκα του.

Δείτε το Trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex: τηλ. 2273080111.