AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Οκτ 2012

Ξεκίνησαν τα μαθητικά δρομολόγια στη Σάμο


Ξεκίνησαν σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια στη Σάμο ενώ τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και στην Ικαρία με απόφαση των λεωφορειούχων μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τους αρμοδίους ότι σύντομα θα πάρουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται από την περσινή χρονιά. 

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους τα χρήματα που θα μοιραστούν στους οδηγούς Σάμου και Ικαρίας είναι 217.000, ενώ η μείωση των τιμών στις συμβάσεις θα είναι τελικά της τάξης του 6% και όχι του 17%.
Ο κύριος Παπαθεοφάνους μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ άφησε αιχμές για τους χειρισμούς του Υπουργείου Εσωτερικών τονίζοντας ότι «από τις 17 Αυγούστου είχα ειδοποιήσει το Υπουργείο για τις οφειλές στους μεταφορείς, και ζητούσα ενημέρωση για το ποιος θα αναλάβει το έργο της μεταφοράς των μαθητών, χωρίς να απαντήσει κανείς και λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία πληροφορούμαστε ότι οι μεταφορές των μαθητών επιστρέφουν στις περιφέρειες». Χθες η συντονιστική επιτροπή για την παιδεία πραγματοποίησε νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Πυθαγόρα μένοντας σε επαγρύπνηση καθώς η οφειλή του κράτους προς το ΚΤΕΛ παραμένει στο 1 εκ. ευρώ. 


Πηγή: ert.gr