AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιαν 2014

"Όχι σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε βάρος λαϊκών οικογενειών"


Ανοιχτή συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την εξεύρεση τρόπων αντίδρασης ενάντια στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς σε βάρος λαϊκών οικογενειών οργανώνει την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου, η τοπική Λαϊκή Επιτροπή.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, "η κυβέρνηση, με τις ευλογίες των τραπεζιτών και των μονοπωλιακών ομίλων μέσα και έξω από τη χώρα μας, απελευθερώνει, με την πρόσφατη ψήφιση ενός νομοθετικού εκτρώματος, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε βάρος λαϊκών οικογενειών!

Ζητούν από το λαό να πληρώσει για την κρίση που δημιούργησαν οι ίδιοι! Οι θύτες ζητούν ευθύνες από τα θύματα! Και βάζουν στο στόχαστρό τους κάθε έναν από εμάς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αύξηση των κερδών τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης για την οποία ευθύνονται!

Θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε παθητικά τα απανωτά πλήγματα που δεχόμαστε όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν;

Πιστεύουμε πραγματικά, όπως προσπαθούν να μας πείσουν η αντιλαϊκή κυβέρνηση και κάποιοι  'έγκυροι' δημοσιογράφοι σε διάφορα ΜΜΕ, ότι θα μας σώσει κάποιος 'από μηχανής θεός';

Κανένας 'σωτήρας' δεν πρόκειται να μας σώσει, αν δεν βοηθήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Απέναντι στην απάνθρωπη αυτή επίθεση, πρέπει να αντιδράσουμε ενωμένοι και αποφασιστικά. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος και ανυπεράσπιστος.

Η Λαϊκή Επιτροπή Καρλοβάσου, ενώνοντας τις δυνάμεις της με όλες τις Λαϊκές Επιτροπές του νησιού μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, καλεί σε συναγερμό και επαγρύπνηση.

Να μπλοκάρουμε και να ματαιώσουμε κάθε κάθε κατάσχεση, κάθε πλειστηριασμό.

Μπορούμε και πρέπει να ανατρέψουμε αυτή τη βάρβαρη πολιτική.

Ένας για όλους και όλοι για έναν!
".