AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιαν 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Μεσ' τα μαύρα μεσάνυχτα" στον Παγώνδα


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα η Θεατρική Ομάδα Σάμου ανέβασε το περασμένο Σάββατο την παράσταση με τίτλο "Μεσ’ τα μαύρα μεσάνυχτα", μια νυχτερινή σατιρική περιπολία, σε διοργάνωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια".

Τα μονόπρακτα της παράστασης, τα οποία παρουσίαζαν καθημερινές καταστάσεις και προβλήματα, ενθουσίασαν το κοινό. Σύμφωνα με τα μέλη του γυναικείου συλλόγου του Παγώνδα, "αποδείχθηκε ακόμη μια φορά, το πόσο χρειάζεται η συνεργασία μεταξύ των φορέων πολιτισμού στο νησί και όχι μόνο, ώστε να απολαμβάνουν και το χειμώνα τα χωριά τις ντόπιες δημιουργίες.

Ακόμη, ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες είναι ανάγκη να στηρίζονται οι ντόπιοι φορείς πολιτισμού, οι οποίοι ολόκληρο το χρόνο διατηρούν τη ζωντάνια των πόλεων και των χωριών, αλλά και προσφέρουν δύναμη και αισιοδοξία".
      
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο ιερέας π. Νικόλαος Σπάγος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιλτιάδης Καραμανώλης, και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Νίκος Παπασταμάτης.    

Η βραδιά αποτέλεσε την ευκαιρία για τα παιδιά της Συντακτικής Επιτροπής της εφημεριδούλας "Παιδική Φωλιά Παγώνδα", που παρακολούθησαν την παράσταση, να πάρουν μια μικρή συνέντευξη από τους ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση!