AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Ιαν 2014

Πρωταθλήτρια Σάμου στο βόλεϊ νεανίδων η ομάδα του Α.Ο. Πολυκράτη


Πρωταθλήτρια Σάμου αναδείχτηκε στο βόλεϊ νεανίδων η ομάδα του Α.Ο Πολυκράτη, κερδίζοντας το Final 4 που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου.

Στον τελικό η ομάδα του Πυθαγορείου νίκησε με 3-1 (26-24, 25-16, 14-25, 25-21) τον Ιωνικό Καρλοβάσου ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Αναγέννησης, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό την Ρίβα.

Η ομάδα Νεανίδων του Πολυκράτη στέφθηκε πρωταθλήτρια Σάμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα εκπροσωπήσει τη Σάμο στο πρωτάθλημα της Ζ' Περιφέρειας.

Φωτογραφία: Μανώλης Σαρδής

Ο προπονητής βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη, Δημήτρης Νικολαΐδης, σε μήνυμά του ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών και φίλους της ομάδας που ήταν μαζί τους στο γήπεδο ή από μακρυά με την σκέψη τους στον αγώνα, τους βοηθούς του στο προπονητικό team για την πολύτιμη βοήθεια, την διοίκηση της ομάδας του, τις αντίπαλες ομάδες που συμμετείχαν, τους συναδέλφους του προπονητές, την διοργανώτρια Τ.Ε., τους διαιτητές και όσους βοήθησαν να πετύχει αυτή η διοργάνωση. 

"Για μας ήταν και θα είναι μια γιορτή του βόλεϊ, έτσι θα πρέπει να είναι πάντα και έτσι θα πρέπει να την βλέπουμε όλοι μας μακρυά από κάθε σκοπιμότητα, φτάνει να αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Τα πρόσωπα των παιδιών μας είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας!", αναφέρει ο προπονητής.

Η Τοπική Επιτροπή Σάμου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) σε μήνυμά της "συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές όλων των ομάδων γιατί προσπάθησαν, αγωνίστηκαν, χάρηκαν, έκλαψαν, φώναξαν γι' αυτό που αγαπούν. Και το απέδειξαν φέτος που ήταν μια πολύ δύσκολη αθλητικά χρονιά με τα γνωστά προβλήματα των γυμναστηρίων και τη αβεβαιότητα εκτέλεσης των πρωταθλημάτων. Με το κάθε πόντο που έβαζαν αυτές οι αθλήτριες έδειχναν ότι είναι αγωνίστριες και για αυτά τα παιδιά πρέπει να προσπαθούμε όλοι όλο και περισσότερο. Επίσης ευχαριστεί τους διαιτητές, το φίλαθλο κοινό και το γυμναστήριο του Καρλοβάσου που λειτούργησαν άψογα για τη καλή διεξαγωγή του Final 4".