AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Ιαν 2014

Ο Μητροπολίτης Ευσέβιος για την ανεπαρκή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου


Την ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών της Σάμου και την κατά συνέπεια υποτίμηση των κατοίκων των ακριτικών νησιών του Νομού, που εκδηλώνεται και με τη δρομολόγηση πλοίων τα οποία ούτε ασφαλείς πλόες εγγυώνται, ούτε επαρκή δρομολόγια έχουν ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων εκφράζει η τοπική Εκκλησία μέσω του Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου.

Επιθυμούμε να κρούσουμε τον κώδωνα κινδύνου εξαιτίας της συνεχιζομένης πικρίας και αγανάκτησης του φιλησύχου λαού μας με ενδεχομένως απρόβλεπτες συνέπειες.

Δια τούτο, όπως και στο παρελθόν, με μία σειρά από πρωτοβουλίες, έγγραφες διαμαρτυρίες και παραστάσεις ενώπιον αρμοδίων Αρχών και Φορέων, έτσι και τώρα εκφράζουμε την ενεργό συμπαράστασή μας στις Αρχές και τον Λαό των ακριτικών μας Νησιών, διαβεβαιούντες διά την αλληλέγγυον στάσιν της Μητρός Τοπικής μας Εκκλησίας στους αγώνες με σκοπό την επίτευξη μιάς σταθερής και αξιοπρεπούς ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, με περισσότερα δρομολόγια και κυρίως με αξιόπλοα μέσα, αντάξια της αρχοντιάς των Ακριτών μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ευσέβιος".